Klantervaringen

Klantervaringen

Jacqueline kwam op een moment in mijn leven dat mij alles teveel was. De overvolle kasten en dan de berging. We zijn er samen direct aan begonnen. We hebben veel kunnen opruimen en ook nog kunnen herinrichten. Zij heeft mij geholpen om bewuste keuzes te maken over de dingen die ik weg wilde doen. Jacqueline in een enthousiast persoon die ook weet wat ze moet doen. 

Bedankt,

Chris 

Met een druk gezinsleven krijg ik mijn administratie niet op orde. Ik had geen idee hoe ik daar nu mee moest beginnen, en wat moet ik nu wel of niet bewaren? Ik heb met Jacqueline een afspraak gemaakt en samen hebben we de administratie uitgezocht. Ik zag er als een berg tegenop maar Jacqueline begon er direct aan, ze heeft ook een systeem gemaakt zodat ik alles zelf kan bijhouden. Ik ben erg tevreden! 

A.R. 

Opruimen doe ik normaal gezien niet graag, want ik vind het moeilijk om dingen weg te doen. Maar met Jacqueline gaat dit precies vanzelf, zonder dat ze mij onder druk zet. Ze stelt de juiste vragen en ze is efficiënt. Op drie uur tijd was heel het waskot/berghok vol met spullen aangepakt. De rommel was niet alleen weg, maar er was ook een logische indeling gemaakt van de overgebleven spullen. Hierdoor kon ik gemakkelijk de spullen terug vinden. Jacqueline is een enthousiaste dame met een groot organisatietalent. 

Bedankt Jacqueline voor de gezellige opruimtijd en de goed georganiseerde ruimte!

Liliane

Een woord….een toverfee!

Paula