Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Jacqueline Filmer, professional organizer en oprichterster van OrgaNice1.

In mijn loopbaan heb ik veel contact gehad met klanten en leveranciers, zowel zakelijk als particulier. Hierbij werd er vaak een beroep gedaan op mijn organisatietalent, het steeds vinden van creatieve oplossingen én mijn praktische aanpak.

Met deze eigenschappen heb ik besloten per 1 april 2017 OrgaNice1 op te richten, zodat ik eindelijk kan doen wat ik leuk vind. Om de puntjes op de ‘i’ te zetten, heb ik hiervoor de opleiding ‘ Ik word professional organizer’ gevolgd in Nederland.  Met deze opleiding is het ook mogelijk om aan te sluiten bij de Belgische beroepsvereniging BBPO-FBPO. Ik blijf mijzelf ook constant bijscholen d.m.v. cursussen en opleidingen. 

Wat ik belangrijk vind in mijn werk is dat ik jou op een praktische manier verder kan helpen. Iedereen heeft immers andere wensen en talenten. Samen zoeken we een methode die past bij jouw situatie en waar je zelf mee verder aan de slag kunt. 

Vertrouwen en discretie zijn vanzelfsprekend.  Het is tenslotte een heel persoonlijk traject waar we samen aan beginnen.

Ik ben er alvast klaar voor, dus bel of mail mij gerust voor een vrijblijvend gesprek!

OrgaNice1 is als aspirant-lid van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO en heeft er zich toe verbonden te handelen naar de beroepscode van de BBPO-FBPO.